ЗА НАС

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В ПРОЕКТИРАНETО

СТРОЙ ГРАНД БИЗНЕС ООД е водеща компания в сферата на проектирането и строителните услуги. От момента на основаването си, компанията се стреми да предоставя на клиентите си иновативни и висококачествени решения, които да отговарят на техните нужди и изисквания.

Нашият екип се състои от висококвалифицирани инженери, архитекти и специалисти в различни области. Работим заедно с нашите клиенти, за да им осигурим най-доброто в проектирането и изпълнението на строителните проекти.

Компанията предлага пълна гама от услуги, които включват проектиране и изпълнение на промишлени сгради и съоражения.

СТРОЙ ГРАНД БИЗНЕС ООД се гордее с изпълнението на сложни и високотехнологични проекти – промишлено строителство, строителство на жилищни сгради, модулно строителство, производство и монтаж на метални конструкции и други.

НАШИТЕ УСЛУГИ

ПРОЕКТИРАНЕ
ПЛАНИРАНЕ
МОДУЛИРАНЕ
СТРОИТЕЛСТВО
ПРОИЗВОДСТВО
МОНТАЖ

ЕКСПЕРТИ В СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ

Компанията ни винаги използва само най-качествените материали и оборудване, за да гарантира високото качество и безопасност на проектите си. СТРОЙ ГРАНД БИЗНЕС ООД е ангажирана с постигането на най-високите стандарти за качество и безопасност при изпълнението на всяка задача.

Клиентите за които сме реализирали нашите проекти са много и разновидни – от големи корпорации до малки фирми и частни клиенти. Компанията е гъвкава и може да се адаптира към нуждите и изискванията на всеки един клиент.

 

ПОРТФОЛИО

НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ